Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 11 липня

ВАЖЛИВО
11.07.22 - 22:07

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 11 липня.

ГОЛОВНЕ:

 

На нашому напрямку фронту ситуація продовжує залишатися стабільно напруженою. За даними Міноборони, ворог зосередив зусилля на недопущенні подальшого наступу наших частин, продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці. Загалом, ситуація на нашій ділянці фронту перебуває під контролем ЗСУ.

 

Орки продовжують свою злочинну діяльність, тероризуючи обстрілами мирні громади. У Криворізькому районі ворог обстріляв Зеленодольську та Апостолівську громади. У селі Новосеменівка пошкоджено три будинки, є руйнування господарських споруд. У селі Перше Травня розбито 75 панелей сонячної електростанції, пошкоджено сільгосптехніку. У Мар'янському пошкоджено сім житлових будинків. Сьогодні, дякувати Богу, обійшлося без жертв.

 

Ситуація у Кривому Розі повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Усі органи влади чітко виконують свої обов'язки. Комунальні підприємства та соціальні служби.

 

Продовжуються відновлювальні роботи на мікрорайоні Інгулець, який постраждав після варварського обстрілу орками з «Торнадо-С». Постраждали 23 багатоповерхові будинки, школа, дитячий садок, об'єкти бізнесу. Було розбито майже 800 вікон, пошкоджено 4 дахи на будинках. Нами були оперативно завезені на Інгулець необхідні будматеріали з резерву міста. Вони видаються централізовано ОСББ. Прийнято вже понад 320 заявок від мешканців пошкоджених квартир. Людям буде надано і грошову допомогу залежно від ступеня ушкоджень. Робота продовжується.

 

До міста продовжують прибувати біженці. У тому числі людям вдається вириватися з фронтових сіл. Так, ще 18 людей вдалося евакуювати з фронтових населених пунктів Херсонської області – Архангельське, Новодмитрівка та Велика Олександрівка. Реальна цифра переселенців у Кривому Розі вже близько 70 тисяч людей.

 

Про наші мирні перемоги. На Чемпіонаті Європи з плавання серед юніорів у Бухаресті вихованець ДЮСШ №1 Давид Кизименко посів друге місце. А Ніка Шарафутдінова та Марія Дяченко, теж вихованки ДЮСШ №1, встановили новий юніорський рекорд України з естафетного комбінованого плавання.

У столиці України серед переможців Всеукраїнського освітнього конкурсу «РодовідУчитель–2022» – вчитель хімії та інформатики зі школи №68 Кривого Рогу Олексій Симанько. Вітаю!

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: