Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 6 липня

ВАЖЛИВО
06.07.22 - 20:42

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 6 липня.

ГОЛОВНЕ:

 

Обстановка на нашому напрямку фронту зберігається дуже напруженою. За інформацією оперативного командування "Південь", ворог активізував застосування бойової авіації. Зокрема, провів гелікоптерні атаки переправою через річку Інгулець на півночі Херсонщини, а також атакував район нещодавно звільненої нашими військами Іванівки. Та результатів не досяг, у нас втрат немає. Водночас успішно продовжує діяти наша авіація, яку орківські пропагандисти надто поспішили поховати ще чотири місяці тому. Загалом, на нашому напрямку фронту ворог продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці.

 

Не маючи ані тактичних, ані оперативних успіхів, орки продовжують злочинну тактику випаленої землі та ведуть обстріл мирних населених пунктів, як на лінії зіткнення, так і на території Криворізького району. Сьогодні обстріляли Апостолівську, Широківську, Зеленодольську громади та громаду Ниви Трудової. За даними ДСНС області у н.п. Шестірня пошкоджено 2 житлові будинки, а також 12 сонячних панелей. В Апостолівській та Нивотрудівській громадах ворог цілеспрямовано підпалив снарядами поля з пшеницею. Також під обстріл потрапили Зеленодольськ та Велика Костромка, виникла пожежа у лісосмузі. Але завдяки оперативним діям ДСНС пожежу вже загасили. Слава Богу, що постраждалих немає.

 

У Кривому Розі ситуація зберігається стабільною та повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Життєдіяльність міста повністю забезпечена, працюють усі органи влади, соціальні установи та комунальні підприємства.

 

Військова адміністрація міста продовжує надавати допомогу військовим як у будівництві нових оборонних споруд, так і у забезпеченні наших частин сучасною технікою.

 

Хороші новини з мирного життя. Зовсім недавно ми створили для криворізьких дітей 38 літніх клубів. Тому що я впевнений – влітку діти теж мають займатися та розвиватися. Виявилося дуже багато бажаючих, ми провели додаткову роботу і тепер таких літніх клубів уже 66. Як і раніше, вони відкриті лише там, де є укриття. Безпека понад усе. Звичайно, я розумію, що і 66 клубів, напевно, на всіх бажаючих не вистачить, але в умовах, що склалися, ми дійсно робимо все можливе, щоб діти могли розвиватися. Про те, як записатися в клуби в кожному з районів та контактну інформацію – ви можете знайти на моїй сторінці у Фейсбук або Телеграм у постах від 3 липня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: