Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 24 травня

ВАЖЛИВО
24.05.22 - 21:17

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 24 травня.

– Завершується третій місяць війни. Рівно 90 днів Кривий Ріг разом із усією Україною бореться та працює на перемогу.

 

- Завдяки мужності та героїзму наших військових, обстановка на нашому напрямку фронту зберігається напруженою, але стабільною. Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією.

 

- На лінії зіткнення ворог продовжує системні обстріли мирних населених пунктів. Вночі з РСЗВ «Ураган» було обстріляно село Велика Костромка: 15 "приходів", зруйновано приватні будинки. Слава Богу – жертв немає. Протягом дня також тривали обстріли орками наших територій із усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, танків та мінометів. У районі населеного пункту Миколаївка (неподалік кордону нашої області з боку Миколаєва) окупанти завдали удару із застосуванням авіації. Наші військові дають ворогові гідну відсіч.

 

– Триває розмінування територій Криворізького району. Сьогодні знешкоджено ще 2 ракети від РСЗВ «Ураган» та 66 касетних боєприпасів.

 

– Вся інфраструктура міста працює стабільно, всі органи влади виконують свої функції. Місто посилено патрулюється зведеним підрозділом Поліції та Нацгвардії України. Усі комунальні служби та підприємства, медичні та соціальні установи також працюють у штатному режимі та забезпечені всім необхідним.

 

– Триває поповнення стратегічного запасу продуктів та медикаментів у місті. Навіть ті підвищені завдання, які ми ставили собі, виконані.

 

- І про чергові наші мирні перемоги. Відразу три «золота», «срібло» та «бронзу» завоювали наші плавці на міжнародному турнірі в Угорщині. Примачик Валерій – І, І, ІІ місця; Шарафутдінова Ніка – І місце; Вишневий Данило – ІІІ місце. Вітаю наших спортсменів та їхнього тренера Лілію Леонтіївну Білу!

 

Зберігаємо витримку та спокій, віримо у наші Збройні Сили.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: