Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула на вечір 7 червня

ВАЖЛИВО
07.06.22 - 21:53

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул – про ситуацію на Криворіжжі станом на вечір 7 червня.

ГОЛОВНЕ:

 

– Оперативна обстановка на криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, але перебуває під повним контролем Збройних сил України. Наші військові виявляють справжню мужність та героїзм. За інформацією МО України, з метою відновлення раніше втраченого становища ворог, за підтримки артилерії та армійської авіації, намагався провести наступальні дії у напрямку Лозового та Білої Криниці. Але отримав відсіч та успіху не досяг. Окупанти продовжують зазнавати втрат у живій силі та техніці.

 

- Ворог веде обстріли із застосуванням РСЗВ, ствольної артилерії, танків та мінометів по всій лінії зіткнення. Вночі під удар «Ураганів» потрапив приватний сектор населеного пункту Велика Костромка Зеленодольської громади. Зруйновано кілька приватних будинків, поранення отримав цивільний чоловік 1976 року народження.

 

- Продовжуємо серйозну роботу щодо зміцнення оборони міста та матеріально-технічного забезпечення наших частин. Допомагає нашим військовим для виявлення ворога сучасне обладнання, яке ми почали закуповувати за приватні кошти та постачати в частини з перших днів війни. Так, уже поставлено понад 500 одиниць приладів нічного бачення, нічних прицілів, тепловізорів, біноклів, а також 112 сучасних квадрокоптерів.

 

- Ситуація у Кривому Розі та районі повністю стабільна, всі комунальні підприємства та соціальні установи міста працюють.

 

– Продовжують здобувати перемоги на міжнародних змаганнях наші юні криворіжці. Плавці, вихованці ДЮСШ №10 – Макар Раілко та Поліна Нікіша – здобули «золото» та «срібло» на міжнародних змаганнях у Польщі. Вітаю спортсменів та тренерів!

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: