Будівельник - значить "творець". У мерії привітали криворізьких будівничих з профі-святом

СВЯТО
07.08.20 - 10:25

У неділю, 9 серпня, в Україні відзначають День працівників будівельної галузі. Напередодні профі-свята, міський голова зустрівся з представниками будівельних підприємств нашого міста.

Він висловив будівельникам щиру подяку за нелегку працю та вручив міські нагороди.

 

Цього року, попри складну ситуацію з пандемією коронавірусу, в Кривому Розі не припиняють будівництво та реконструкцію важливих об'єктів інфраструктури. 

 

На сьогодні виконком міськради є замовником більш як 20 об'єктів міста, на яких тривають реконструкція, капітальне будівництво та будівництво з нуля. Ще близько 20 об'єктів зараз проєктують.

Триває реконструкція приміщень в амбулаторіях та лікарнях. Вже виконали капітальний ремонт системи фільтрації басейну ДЮСШ №10; завершується будівництво моста в парку імені Юрія Гагаріна і реконструкція 50-метрового басейну ДЮСШ №1; триває реконструкція підземного пішохідного переходу на вулиці Лермонтова.

 

У планах - будівництво дороги від вулиці Гетьманській до вул. Електроніки; реконструкція стадіону ДЮСШ №10; капремонт комплексу будівель Палацу культури «Мистецький» та інші об'єкти.

 

«Бути будівельником означає бути творцем. Ваша шляхетна праця закладає фундамент усіх сфер життєдіяльності: від освіти та медицини до великого промислового виробництва. Реалізація всіх проєктів будівництва спрямована на те, щоб Кривий Ріг став ще більш комфортним для людей і динамічно розвивався, щоб вам і вашим близьким було в ньому затишно і зручно жити», - зазначив Юрій Вілкул.
 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: