"Це не мій прапор". Дівчина з Кам'янського спалила запальничкою синьо-жовтий прапорець

СОЦІУМ
22.09.21 - 10:37

Відео, на якому дівчина з посмішкою підпалює сувенірний прапорець України, виклали в одній із місцевих спільнот міста Кам'янського Дніпропетровської області.

На відео чути діалог дівчини та її подруги, яка знімала це "показове дійство":

 

– Навіщо ти це робиш, дурненька?

– Це не мій прапор все одно.

– Це прапор твоєї країни.

– Але не мій.

 

 

Все це відбувалось зі сміхом і кпинами, проте такий "жарт" із національними символами у місті не оцінили. Після розголосу, дівчину виключили зі школи моделей, - повідомляє Цензор.Нет.

 

"Робота нашої школи спрямована на розвиток не тільки красивих дівчат. Ми приділяємо велику увагу розвитку грамотних і освічених особистостей, які в майбутньому стануть гордістю нашої країни. Одна з наших учениць зробила абсолютно неприпустимий вчинок щодо державної символіки. Ми не можемо залишити ситуацію без уваги і публічно заявляємо, що ця учениця виключена з нашої школи", — йдеться в повідомленні. 

Відео із соцмереж – за посиланням.

 

Нагадаємо, у серпні 2019 року 38-річного криворіжця засудили до 2-х років позбавлення волі за те, що він помочився на Державний Прапор України (частина 1 статті 338 КК України «Наруга над державними символами»).

На вулиці В'ячеслава Чорновола п’яний чоловік разом із нетверезою подругою зірвали знамено, яке висіло на балконі багатоквартирного будинку, та кинули на землю, справивши на нього нужду. Зловмисників тоді затримали місцеві мешканці.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: