Через неузгоджені з містом будівельні роботи підрядників "Арселора", у Кривому Розі перекрили рух трамваїв

ВАЖЛИВО
20.06.19 - 14:46

Неприємна новина сьогодні очікувала на пасажирів трамваїв  №№ 3, 13, 9, 12, які прямують повз територію "АрселорМіттал КР", - рух трамваїв тут вимушено перекрили.

Справа в тому, що на території мосту між коксохімічним виробництвом і цементним заводом підрядна організація "Італпайп", на замовлення "АрселорМіттал КР", проводить ремонтні роботи.

 

Вони тривають ще з березня, але вже зараз стало зрозуміло, що мінімум до кінця липня трамваї тут курсувати не зможуть.

 

Раніше будівельні роботи не перешкоджали руху громадського транспорту, але сьогодні працівники без узгодження з містом демонтували відбійники на узбіччі уздовж трамвайного шляху.

 

З міркувань безпеки, на цій ділянці комунальники були змушені перекрити рух маршрутів №№ 3, 13, 9, 12.

 

На жаль, це може створити незручності насамперед для самих працівників "Арселора", яким буде складніше діставатися роботи, та для інших пасажирів.

 

«Сьогодні в терміновому порядку нам довелося перекрити рух трамвайною колією у напрямку коксохімічного виробництва «АрселорМіттал КР» та цементного заводу через те, що на мосту на повну ведуть не узгоджені з містом будівельні роботи. Ми вважаємо, що існує певна загроза для руху трамваїв і, відповідно, для перевезення пасажирів. Ми могли б попередити пасажирів та заздалегідь вжити необхідних заходів, якби нас поставили до відома про проведення цих робіт", - пояснює директор КП "Швидкісний трамвай" Євгеній Якуненко.

 

 

 

Як стало відомо нашим журналістам, роботи тут триватимуть до жовтня 2019 року.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: