Через високі показники Covid-19 Україну занесли до "червоної зони". ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
24.06.20 - 9:22

Україну занесли до "червоної зони" через показники захворюваності на COVID-19, який становить вище 40 випадків на добу на 100 тисяч населення. Польща, Єгипет, Туреччина, Болгарія поки залишаються у "зеленій зоні".

 

ТОП-5 важливих новин.

 

1. У працівника Чорнобильській АЕС підтвердили інфікування COVID-19. У зв'язку із черговою відпусткою, востаннє інфікований перебував на підприємстві 9 червня. Нині його відправили на самоізоляцію.

 

2. У Кропивницькому дитячому садочку № 23 "Супутник" у працівника підтвердили коронавірус. Через це контактних осіб відправили на самоізоляцію, а дошкільний навчальний заклад на два тижні відправили на карантин. За 10 днів дитячий садочок відвідало 48 вихованців. Утім, як переконують, діти не контактували із хворим працівником.

 

3. Великий оперний театр Барселони "Лісеу" відзначив свій вихід з карантину незвичайним концертом. Замість слухачів у залі були присутні тисячі рослин, які згодом подарують медикам, які лікують хворих на коронавірус.

 

4. Прем'єр-міністра Болгарії Бойка Борисова оштрафують за вхід до церкви без маски. МОЗ країни вже оштрафувало партію Борисова за проведення мітингу з порушенням карантинних заходів.

 

5. У результаті ускладнення погодних умов, у західних областях України підтоплено 197 населених пунктів. В Івано-Франківській області загинули три людини. Із постраждалих від негоди районів евакуювали 389 людей.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: