Через зіткнення легковика і маршрутки у Кривому Розі постраждав пасажир маршрутного таксі

ДТП
17.05.19 - 17:24

Сьогодні, близько 16:00, біля зупинки «Ювілейна» у Саксаганському районі зіткнулися автомобіль Geely та маршрутне таксі. Як повідомили правоохоронці нашим журналістам, постраждав пасажир маршрутки.

Медики швидкої попередньо діагностували у постраждалого травму брови та закриту черепно-мозкову травму.

 

 

За інформацією правоохоронців, жінка-водій Geely здійснила маневр розвороту та не пропустила маршрутне таксі.
 

 

«Наразі наші фахівці служби безпеки дорожнього руху перебувають на місці події і працюють разом із слідчим. За інформацією, яка до нас надійшла, наш автобус рухався у бік 173-го кварталу. На перехресті автомобіль Geely повернув у лівий бік. Попередньо, водій легковика перекрив рух нашому автобусу. В результаті відбулося зіткнення авто і 261-го маршруту. Від удару автобус, за інерцією, виїхав на тротуар. У момент пригоди на тротуарі пішоходів не було. У маршрутці в цей час перебували 10 людей. Пасажира, який отримав травми, шпиталізували до 2-ї міськлікарні. Попередній діагноз – забій м’яких тканин. Сказати, хто правий або винуватий у пригоді, не у нашій компетенції. Це з'ясовуватимуть правоохоронці. Наразі про ДТП проінформували страхову компанію, і цей факт там зареєстрували. У нашого транспорта пошкоджено ліве переднє крило та колесо», – коментують ДТП у компанії-перевізнику «Північтранс».

 

 

На місці працюють слідчі КВП та наші журналісти.

 

 

Як повідомляють правоохоронці, якщо у когось із постраждалих будуть травми середньої тяжкості, внесуть інформацію до ЄРДР за частиною 1 статті 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: