"Червону зону" вводять в 11 обласних центрах. Кривий Ріг лишається у "помаранчевій"

ВАЖЛИВО
23.10.20 - 12:26

З 26 жовтня діятиме нове карантинне зонування. Кривий Ріг та Дніпро залишаються у «помаранчевій» зоні, тоді як «червоний» рівень епіднебезпеки діятиме вже у 100 адмінодиницях. 

«Жоден обласний центр не потрапив до "зеленого" рівня», – зазначив очільник МОЗ Максим Степанов.

 

До «червоного» рівня епідемічної небезпеки з 26 жовтня віднесуть 100 адміністративних одиниць, тоді як зараз він діє у 68 містах та районах. До 9 обласних центрів, в яких встановлено «червоний» рівень, потрапили ще два - Рівне та Миколаїв.

 

Отже, він діятиме у 11 обласних центрах: Чернівцях, Рівному, Хмельницькому, Чернігові, Харкові, Сєвєродонецьку, Миколаєві, Полтаві, Сумах, Івано-Франківську та Тернополі.

 

До «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки віднесли 437 адміністративних одиниць, що на 37 більше, ніж минулого тижня. Він діятиме у 12 обласних центрах: Вінниці, Луцьку, Житомирі, Львові, Дніпрі, Краматорську, Ужгороді, Запоріжжі, Одесі, Херсоні, Черкасах, а також у Києві. 

 

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки буде діяти у 53 адміністративних одиницях.

 

До «зеленого» рівня епідемічної небезпеки віднесли 27 адміністративних одиниць, тоді як тиждень тому він був встановлений у 54 містах та районах.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: