Чоловіка, який по-звірячому порізав малюка у Девладовому, залишили під вартою на 60 днів

РЕЗОНАНС
09.07.21 - 19:05

У Софіївському районному суді щойно обрали міру запобіжного заходу для Сергія Федотова. Засідання тривало кілька годин. Підозрюваного у замаху на вбивство дитини залишили під вартою на 60 днів, до 4 вересня, без права застави.

Нагадаємо, 7 липня 28-річний чоловік по-звірячому розправився з 2-річним малюком - сином своєї співмешканки. Розлючений після конфлікту з жінкою, яка більше не хотіла з ним жити, нападник перерізав горло її маленькому сину Михайлику і поранив йому ножем спину.

 

Зараз дитина у критичному стані перебуває в дніпровській дитячій лікарні. Позитивних прогнозів на одужання крихітки обласні медики, на жаль, не дають. Наступні пару днів будуть вирішальними, - прокоментували нам лікарі. 

 

У суді Федотов заявив, що добре ставився до дітей, але його психічний стан погіршився від конфліктів зі співмешканкою. 

 

"Якби я хотів убити дитину, я б загнав ніж глибше", - сказав судді підозрюваний.

 

Між тим, старша дівчинка Віка розповіла психологу, що він тикав ножем у Михайлика і запитував: "Ти якою смертю хочеш померти: швидкою чи повільною?" 

 

Зловмисника судитимуть. Триває розслідування цього кривавого злочину, який шокував криворізьку громадськість жорстокістю й цинізмом. Деталі страшного злочину ми повідомляли тут.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: