Діджитал-учні. 12 тисяч школярів Кривого Рогу взяли участь в інтернет-олімпіаді "На Урок"

ОСВІТА
13.11.19 - 14:48

Цієї осені Освітній проєкт «На Урок» (naurok.com.ua) провів Всеукраїнську інтернет-олімпіаду з 16 шкільних предметів для учнів 1-11 класів. Діти з Кривого Рогу взяли активну участь в цій олімпіаді.

Півмільйона учасників та 6000 шкіл з 621 населеного пункту вирішили перевірити свої знання, - повідомляє команда проєкту.

 

Школярі з Кривого Рогу також виявили неабияку зацікавленість у змаганні: до олімпіади долучилися понад 12 000 дітей.

 

Це свідчить про високий рівень мотивації та зацікавленості, а також про глобальну діджиталізацію освіти, адже олімпіада проходить в онлайн-форматі.

 

Саме тому участь могли взяти всі охочі, незалежно від рівня знань та місця проживання 

 

Найактивнішім закладом освіти у місті став  Криворізький ЦМЛ - у ньому залучили найбільше учнів, а краще за інших з олімпіадними завданнями впоралися учні Криворізької ЗОШ №90.

 

Найчастіше юні криворіжці реєструвалися на математику, предмети початкової школи та українську мову і літературу. А найкращі результати продемонстрували в олімпіадах з предметів «Я досліджую світ», початкової школи та основ здоров'я.

 

Усі учні, які виконали олімпіадні завдання, отримали дипломи чи сертифікати про участь, а вчителі - свідоцтва, іменні подяки.

Найактивнішими учителями, які залучили найбільше учнів, стали Бас Валерій, Міхєєва Олена (Криворізька ЗОШ №94) та Артюшенко Анжела (Криворізька ЗОШ №112).

 

Цікавий факт: найвищі бали за олімпіаду отримали учні з іменами Софія, Максим та Іван. Так би мовити, "найрозумніші імена" нашого міста.

 

Інтернет-олімпіада «На Урок» – це новий формат змагання для учнів, завдяки якому вони можуть проявити себе. А ще це унікальне поєднання тренду діджиталізації освіти, духу змагання та потреби у перевірці якості освіти.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: