«Дніпропетровськгаз Збут» підготував для своїх клієнтів нову весняну акцію

КОМЕНТАР
05.03.21 - 16:46

Подарунки – це завжди приємно. Тож ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» спеціально для своїх клієнтів оголошує нову весняну акцію. Її переможці отримають кошти на оплату блакитного палива у подарунок. Окрім грошової винагороди – на щасливчиків очікують інші сюрпризи.

"Умови акції дуже прості: потрібно до 15 березня сплатити суму за газ, нараховану у платіжці за лютий, - пояснюють у компанії. - Якщо вам пощастить і ви станете переможцем, то ВДВІЧІ БІЛЬША сума зараховується на ваш особовий рахунок і може бути використана як оплата за газ, спожитий у березні та наступними місяцями. Подробиці - на сайті ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут".

 

Щасливчиків оберуть за допомогою сервісу random.org, оголосять на ФБ-сторінці  та на сайті тут.

 

"Як ви знаєте, протягом п’яти років ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» піклується про стабільне постачання газу у домівки жителів Дніпропетровської області. У компанії вдячні споживачам, які не накопичують борги, а вчасно розраховуються за спожитий ресурс. І ця весняна акція - ще одна можливість заохотити клієнтів, які дотримуються платіжної дисципліни. Не затягуйте з оплатою за газ. Беріть участь в акції і, можливо, саме вам посміхнеться удача. У компанії попіклувалися про те, щоб всі клієнти могли легко, не виходячи з дому, сплатити за блакитне паливо і вирішити інші  питання, пов’язані з газопостачанням.

 

Для того, щоб споживачам було зручно дізнаватися про стан рахунку, швидко передавати показники лічильника та легко сплачувати за газ, у компанії створили зручні онлайн-сервіси:

Особистий кабінет на сайті 104ua, Чат-бот 7104ua у Viber, Чат-бот 7104ua у Telegram; Мобільний додаток 104 Mobile для Android або 104 Mobile Light для iPhone.

Клієнти можуть самостійно обирати комфортний та зрозумілий формат взаємодії з «Дніпропетровськгаз Збут". І найцінніше для багатьох споживачів - Центри обслуговування поруч, до яких зручно завітати у разі потреби", - кажуть у компанії.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: