До 10 років можуть сісти три чоловіки та жінка, які виготовляли та збували в Кривому Розі «ширку». Відео

КРИМІНАЛ
10.10.19 - 10:49

Учора, 9 жовтня, в Кривому Розі правоохоронці затримали трьох чоловік та 38-річну жінку, які виготовляли та збували наркотичні речовини, – повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Учасники злочинного угрупування чітко розподілили ролі – лідер групи організував збут та постачання опію, другий чоловік виготовляв наркотик та був відповідальним за збір коштів, ще два члени групи були збувачами.

 

Співробітники управління протидії наркозлочинності документували діяльність наркодилерів із квітня цього року.

 

За місцем мешкання учасників угрупування провели обшуки за участі працівників Криворізької місцевої прокуратури № 1 та полку поліції особливого призначення. Загалом у помешканнях підозрюваних вилучили близько 200 мл опію ацетильованого та опію екстракційного, а також прекурсор «ангідрид оцтової кислоти», мобільні телефони та гроші.

 

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотиків складає близько 46 тисяч гривень. Вилучені речовини направили на експертизу.

 

На сьогодні трьом членам групи повідомили про підозру в незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів. Затриманим може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

 

Після проведення відповідних експертиз буде прийнято рішення про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу 22-річному організатору групи. Поліція встановлює інших учасників злочинної групи.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: