До Дня студентів у Кривому Розі нагородили успішних юнаків та дівчат

АКТУАЛЬНО
17.11.20 - 15:26

До міжнародного Дня студентів член виконкому Костянтин Павлов вручив 25-ти кращим представникам студентської молоді міські відзнаки. Муніципальні стипендії призначили 44 молодим криворіжцям: 17 студентів отримали стипендію ім. Григорія Гутовського, 17 – нагородили стипендією ім. Олександра Поля та 10 молодих науковців отримали стипендію ім. Вадима Гурова.

27 кращих криворізьких спортсменів отримали спортивні стипендії, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політитки.

 

«Ми теж колись були студентами. І, повірте, ким би ти не був, які б посади не займав, а студентські роки – найкращі у житті! Хотілося б, щоб ви жили в країні, де панують мир та спокій, і щоб обрали ту дорогу, яка буде вести вас до добробуту та щастя. Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу. Завжди підтримаємо ваші прагнення до нових знань, до розвитку наукового потенціалу та реалізації цікавих проєктів у місті!», - наголосив Костянтин Павлов.

 

У місті працює програма мера «Нова генерація Кривого Рогу» для підтримки молодих вчених, художників, письменників та винахідників, працюють молодіжні виконкоми. Сюди залучають активних студентів для участі у розбудові міста. Саме за пропозицією ініціативної молоді, у конкурс «Громадський бюджет» додатково внесли дві групи: «Молодіжні» та «Соціальні проєкти», які не передбачають внесення авторами обов’язкового співфінансування.

 

У Кривому Розі десятий рік поспіль 200 найталановитіших криворіжців отримують відзнаки та винагороди. Це переможці та призери предметних олімпіад, різноманітних конкурсів, які своїми досягненнями в галузі освіти, науки, спорту, художньо-естетичної творчості прославляли місто.

 

Студенти вишів та учні професійно-технічних навчальних закладів щороку отримують стипендії ім. Григорія Гутовського та Олександра Поля. З 2017 року започаткували стипендії ім. Володимира Бизова та Вадима Гурова для молодих науковців і студентської і учнівської молоді навчальних закладів металургійного профілю. Муніципальні стипендії отримують найкращі спортсмени міста та їхні тренери за перемогу й призові місця на міжнародних і Всеукраїнських змаганнях.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: