До кінця квітня 13 тисяч малозабезпечених криворіжців отримають продуктові набори

ВАЖЛИВО
24.04.20 - 10:49

У Кривому Розі, за дорученням міського голови,  малозабезпеченим криворіжцям вручать продуктові набори. До кінця квітня таку допомогу отримають більше 13-ти тисяч містян, - повідомляє управління преси та внутрішньої політики.

«У Кривому Розі, в умовах карантину, жодна людина не залишається без захисту та опіки. Ми вже виділили кошти з міського бюджету на закупівлю продуктів харчування для формування 5730 продуктових наборів», - зазначив міський голова Юрій Вілкул.

 

До формування продуктових наборів підключилися волонтери Фонду «Українська перспектива». До наборів входять: макаронні вироби, рис, олія, цукор, чай, печиво, сік, згущене молоко, консерви, рулет.

 

«Самотні пенсіонери, малозабезпечені та багатодітні сім'ї, дитбудинки сімейного типу, прийомні сім'ї, діти–сироти,  криворіжці похилого віку, які перебувають на обліку в територіальних центрах, та інші громадяни, що потребують допомоги, вже отримують продуктові набори», - зазначила директор департаменту соціальної політики Інеса Благун.

 

Додатково проводять закупівлю 1380 продуктових наборів. Також понад 6700 наборів раніше надав центральний офіс корпорації «АТБ».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: