До кінця року у Кривому Розі запрацює амбулаторія на мікрорайоні Сонячний

БЛАГОУСТРІЙ
26.04.19 - 9:27

У місті продовжується розвиток мережі медичних установ первинної ланки. На черзі – капітальний ремонт приміщення під сучасну амбулаторію на мікрорайоні Сонячний. 

«Ми продовжуємо будувати сучасні амбулаторії за міською програмою 2012-го року. Наразі черга амбулаторії, яка знаходиться на Сонячному, 25а.  Також тут відкриємо один із пунктів швидкої допомоги з п’ятьма машинами. Ми забезпечимо цю дільницю якісним медичним обслуговуванням, крім того, ця швидка буде співпрацювати з 2-ою та 6-ою міськими лікарнями», - зазначив міський голова Юрій Вілкул. 

 

 

У міському управлінні капітального будівництва планують завершити всі ремонтні роботи в амбулаторії до кінця року.

«Згідно з програмою, ми охоплюємо 97 амбулаторій. Це один із тих закладів, який плануємо відкрити до кінця року. За графіком, ми замінимо старі вікна на металопластикові, утеплимо стіни вентильованим фасадом, встановимо перегородки та перемички», - пояснив начальник управління капітального будівництва Валерій Катькін.

 

 

 

Друга амбулаторія розміститься у будівлі колишнього дитсадочка, тому приміщення повністю реконструюють. Відтепер на будівлю амбулаторії чекає якісний ремонт, а на мешканців мікрорайону Сонячний, в найближчому майбутньому, ефективне медичне обслуговування.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: