До Кривого Рогу не дійдете. А ось наша "отвєточка", може, і до Ростова дійде. Військовий Генштабу відповів бойовикам

ВІЙСЬКОВІ
12.08.19 - 17:05

Як ми повідомляли сьогодні, бойовики самопроголошеної ДНР відзначилися новим безглуздим фейком про нібито захоплені українські території. Вони повідомили, що просунулись вже до Кривого Рогу і незабаром увійдуть у Київ.

Заява "пресслужби народної міліції ДНР" про успішний наступ на Україну була зроблена з метою спровокувати українських військових спікерів видати плани України, - вважають українські вояки.

Провести такий наступ практично нереально. Про це у коментарі "Обозревателю" сказав ексспікер Генерального штабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Волошин.

 

Говорячи про анонсований бойовиками наступ по лінії Кривий Ріг - Кременчук - Полтава - Київ, він зауважив: "Щось подібне зробити практично нереально, бо сьогодні українська армія – одна з найбільш боєздатних у Європі. Бо ми ведемо реальну війну. А смуга у нас багатоешелонована".

 

"І зробити це за якийсь вечір, день чи тиждень – дуже важко. Я не скажу, що нереально, бо у світі реально все. Але це з галузі фантастики", – наголосив Владислав Волошин.

Волошин припустив, що бойовики хочуть почути коментарі, що ми на це скажемо. Вони провокують нас, щоб вивідати наші плани. Так от, нехай знають, що у нас глибокоешелонована оборона, а армія вміє і може воювати".

"А ось "отвєточка", яка піде туди, можливо, і до Ростова дійде", – пообіцяв він.

 

Фото Обозреватель.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»