До Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища привітали та нагородили криворізьких екологів

СВЯТО
05.06.19 - 16:10

Усіх, хто працює у природоохоронному середовищі – наукових співробітників, екологів підприємств та громадські екологічні організації привітали з професійним святом.

Про це повідомляють у міському управлінні преси та внутрішньої політки виконкому.

 

До Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища в Кривому Розі привітали екологів і тих, хто допомагає робити краще екологію міста

 

«Питання екології для промислового Кривбасу вкрай важливі. Під керівництвом мера Юрія Вілкула розроблена муніципальна екологічна програма. Її головна мета – поліпшення якості атмосферного повітря, впровадження системи автоматизованого моніторингу, оздоровлення річок і водойм. І багато вже вдалося зробити. За підсумками минулого року викиди забруднюючих речовин у порівнянні з 2015 роком знижені на 18%, розміщення промислових відходів – на 12%. Місто вимагало і буде вимагати від усіх підприємств, діяльність яких впливає на екологію – неухильного виконання і дотримання графіків екологічних заходів. Також, будемо і далі займатися питанням скидання високомінералізованих шахтних вод, оздоровленням Карачунівського водосховища, розчищення річки Саксагань, закінченням проекту по річці Інгулець», – підкреслив секретар міськради Сергій Маляренко.

 

До свята нагрудні знаки «За заслуги перед містом» 2-го і 3-го ступенів вручили заступнику начальника управління екології Ірині Савіновій та начальнику рудоуправління ПГЗК Станіславу Дорохову.

 

Також, секретар міськради вручив нагороди 14-ти студентам - переможцям міського конкурсу студентських наукових робіт, який проводять у межах муніципальної програми «Нова генерація Кривого Рогу».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: