До Єврофесту частково реконструюють криворізький парк імені Богдана Хмельницького

АКТУАЛЬНО
02.05.19 - 15:36

Травень для криворіжців - місяць масових свят. День Перемоги, День Європи і свято міста - такі масштабні заходи очікують на містян у найближчі тижні. Цього року місцем святкування Дня Європи стане парк ім. Богдана Хмельницького в Металургійному районі. Нині там триває реконструкція. 

Парк поступово змінюється. Наразі тривають роботи з реконструкції алеї вздовж проспекту Металургів та входу до парку. Мер міста Юрій Вілкул проконтролював хід оновлення улюбленої зони відпочинку криворіжців. 

«Наводимо лад у парках, щоб наше місто стало ще кращим. Зараз на проспекті Металургів роблять освітлення, доріжки. 18 травня парк прийматиме традиційний «Єврофест», - зазначив міський голова.

 

 

Заміна плитки, зовнішнього освітлення, колекторів водовідведення, приведення до належного стану рекламних конструкцій, ремонт фонтану - такі головні завдання на цьому об'єкті. 

«Частина робіт виконується в межах програми соціального партнерства з Арселором, решта стосується поточного ремонту парку ім. Богдана Хмельницького, це кошти міського бюджету в розмірі 1 мільйона гривень, виділені на укріплення підпірних стінок вхідної групи до самого парку», - пояснив начальник міського департаменту розвитку інфраструктури Іван Карий.

 

 

Напередодні свят мер провів інспектування паркових зон у різних районах міста. Ремонтні роботи в парку ім. Богдана Хмельницького та на алеї планують завершити до 18 травня.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: