Доки дозволяє погода. У Кривому Розі триває ремонт доріг

БЛАГОУСТРІЙ
19.11.20 - 12:04

У Кривому Розі тривають ремонти центральних, внутрішньо-квартальних доріг, прибудинкових територій, а також облаштування тротуарів. 

Нині відновлюють асфальтове покриття дороги по вулиці Костенка, від вул. Соборності до КЗШ № 103. Площа ремонту на цій ділянці становить 5.3 тис. кв.м.

 

 

Робочу нараду щодо ремонтних робіт провів член виконкому міськради Костянтин Павлов. 

 

«Цього року ми зробили чималий обсяг робіт не лише з ремонту автошляхів, а й внутрішньо-квартальних, прибудинкових та доріг приватного сектору, облаштовуємо й тротуарну частину. Рік був складним через пандемію коронавірусу, але роботи не припинялись і триватимуть, доки дозволятиме погода», - зазначив Костянтин Павлов. 

 

 

Завдяки сприятливим погодним умовам, ще у лютому та березні за допомогою комплексних машин та із застосуванням технології «холодного асфальту» у місті навели лад на центральних автомагістралях:

 

- вул.Адмірала Головка (від будинку №9 до будинку №18); вул. Січеславська (від вул.Сержанта Рзянкіна до будинків №№13 та 18 на вулиці Січеславська); вул.Недєліна (від пр. Перемоги до вул.Гірників вздовж будинків № 12, 10, 8, 2 по вул. Недєліна); пл. Горького (ділянка між пр.Миру та пр.Металургів); пл.30-річчя Перемоги; пр. Гагаріна (від площі Героїв Кривбасу до вулиці Олександра Васякіна); пр.Миру (в районі перехрестя з вулицею Гетьманська); пр.Перемоги (від будинку №35 по проспекту Перемоги до будівлі «Інгулець» вздовж ТЦ «Мегалюкс»).

 

З настанням тепла відразу ж почали ремонтувати внутрішньо-квартальні дороги. Плани ремонтних робіт формували з урахуванням звернень містян. 

 

На сьогодні вже відновили асфальтове покриття прибудинкових територій на вулицях: Героїв АТО, Єсеніна Електрозаводська, Адмірала Головка, Чарівна, Петра Дорошенка, Пушкіна, Лермонтова, Таганська, Павла Глазового, Співдружності, Покровська, Юрія Смірнова, Медична, Вокзальна, проспектах 200-річчя Кривого Рогу, Металургів, Гагаріна та Миру площею близько 80 000 кв.м.

 

 

До кінця року планують відновити асфальтове покриття прибудинкових територій житлових будинків №№73,75,79,81,83,87 на вулиці Соборності, №№88-91, 93, 93 та в мкр. 5-й Зарічний №№85, 90, 91, 92, 93, вулицях Синьоводська, Ладозька, Цулукідзе та Алма-атинська.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: