Допитали лікаря і потерпілого таксиста: у Кривому Розі триває суд над гвардійцем

РЕЗОНАНС
16.07.20 - 15:50

Резонансну справу замаху на умисне вбивство водія таксі продовжують розглядати в Жовтневому районному суді Кривого Рогу. Суд над підозрюваним триває близько року.

Йдеться про злочин, скоєний торік 31 липня. Удосвіта, о 05.00, на мікрорайоні Індустріальний, пасажир, не бажаючи розраховуватися за проїзд у таксі, напав на водія та завдав йому не менше 6 ударів ножем у шию, груди, чоло та праву кисть. Водію таксі під час такого нападу вдалось вибігти з салону автомобіля та звернутися за допомогою до перехожих, які викликали швидку медичну допомогу.

 

Як ми писали, за замах на таксиста поліція затримала 21-річного нацгвардійця військової частини 3011, який проходить службу за контрактом. Підозрюваного правоохоронці швидко знайшли завдяки залишеному на місці злочину військовому квитку.

 

Цього разу на засіданні додатково допитали свідка – лікаря, який надавав первинну медичну допомогу потерпілому, - повідомляє пресслужба Жовтневого суду.

 

Крім того, захисник допитав потерпілого про деталі вчиненого злочину, обставини надання йому первинної медичної допомоги та перебіг лікування.

 

 

Відтак, у судовому засіданні оголосили перерву, щоб сторони могли ознайомитися з клопотанням захисника про показ відеозапису слідчого експерименту за участі обвинуваченого.

 

Обвинуваченого залишили за ґратами ще на 60 днів. Наступне судове засідання відбудеться 8 вересня 2020 року.

 

Детальніше про злочин та затримання гвардійця ми розповідали тут.

 

 

                                                         

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: