Дотримуйтесь карантину! У Кривому Розі курсують автомобілі з гучномовцями. Відео

КОРИСНО
20.03.20 - 9:31

На Дніпропетровщині курсують автомобілі з гучномовцями для інформування людей про необхідність дотримуватися умов карантину, - повідомляють у ДСНС області.

Відсьогодні у містах Дніпро, Кривий Ріг та Покров автомобілі Служби порятунку дають важливі рекомендації, які допоможуть попередити поширення коронавірусної інфекції та зберегти здоров’я в умовах карантину. Головна рекомендація – не виходити на вулицю без нагальної потреби.

 

Такі автомобілі курсуватимуть вулицями усіх міст та районів Дніпропетровщини.

 

У Кривому Розі вже задіяні три підрозділи на МАЗах, - інформує пресслужба ДСНС Кривого Рогу. - Машини курсують такими маршрутами: 26-а частина - з автовокзалу до 95-го кварталу, 11-а частина - з вул Каховської до 95-го кварталу, 10-а частина - з Об'їзної до 95-го. Усі авто їдуть центральними вулицями, не звертаючи в провулки.

 

Рятувальники нагадують! У зв’язку з карантином, громадянам наполегливо рекомендують без крайньої необхідності не залишати місця проживання:

- не виходьте на вулицю без нагальної потреби;

- не відвідуйте місця скупчення людей;

- під час перебування на вулиці одягайте захисні маски, зберігайте дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри;

- дотримуйтесь заходів особистої гігієни;

- подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.

 

Рятувальники Дніпропетровщини дуже просять громадян та гостей області бути пильними та дотримуватись рекомендацій фахівців.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: