Довічне ув'язнення! Судді винесли вирок "криворізькому маніяку", який убивав і гвалтував жінок

РЕЗОНАНС
03.08.20 - 18:32

Сьогодні колегія суддів Жовтневого суду ухвалила вирок 37-річному "криворізькому маніяку" - чоловіку, якого звинувачували у вбивствах, згвалтуваннях та пограбуваннях жінок у 2018 році. Ці жорстокі злочини стали резонансними не лише у нашому місті, а й по всій країні. 

Оскільки злочини статевого характеру розглядають у закритих судових засіданнях, вирок маніяку нам прокоментувала прессекретар Жовтневого суду Оксана Ванкевич:

 

"Колегія суддів Жовтневого районного суду ухвалила вирок 37-річному обвинуваченому у серїі нападів, пов'язаних із сексуальним насиллям. Було встановлено, що в період з травня по червень 2018 року обвинувачений здійнив у Кривому Розі 6 нападів сексуального характеру на жінок віком від 17 до 37 років. Він придушував своїх жертв, вчиняв над ними сексуальну наругу та викрадав їхні особисті речі. Під час таких нападів чоловік убив (задушив) двох містянок, одна з яких - 17-річна студентка економічного вишу".

 

Нагадаємо, тоді на допомогу місцевій поліції в розшуку маніяка залучали фахівців зі столиці, і ось влітку 2018 року криворізькі правоохоронці заявили, що затримали підозрюваного у серії цих злочинів – громадянина Б. Психіатрична експертиза визнала його осудним. Криворіжця обвинувачували за 5 статтями: «Умисне вбивство», «Закінчений замах на зґвалтування», «Зґвалтування», «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом» і «Розбій».

 

Під час судового розгляду обвинувачений заперечував свою причетність до скоєння цих злочинів і вказував, що їх нібито скоїв інший, малознайомий йому чоловік.

 

Прокурор та потерпілі просили суд обрати для вбивці найсуворіше покарання - довічне позбавлення волі.

 

Враховуючи всі обставини, колегія суддів ухвалила вирок - довічне позбавлення волі.

 

Деталі резонансних злочинів криворізького маніяка ми повідомляли тут.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: