Довкола України за 30 днів. Криворіжці, батько з сином, помандрували нашою країною

ЦІКАВО
15.08.20 - 9:56

Свій тур батько з сином назвали «Hang Out Travel», пересувались тільки власною автівкою, в ній же й ночували. Карантин трохи обмежив можливості й принади цікавої мандрівки, але не спинив криворіжців. Кажуть, мріяли побачити нашу Батьківщину з різних боків. 

Це була подорож "дикунами": у кишені – лише 100 гривень, зате в очах – вогонь.

 

 

«Я хотів показати на своєму прикладі, що можна подорожувати з невеликим бюджетом, харчуючись недорогим фаст-фудом і  однією чашкою кави на день», - розповів нашим журналістам Павло Філяєв, молодший з мандрівників.

 

 

Пригода тривала 30 днів: з 5 липня по 4 серпня. Криворіжці відвідали Миколаїв, Одесу, Вінницю, Чернівці, Івано-Франківськ, Ужгород, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Київ, Чернігів, Суми, Харків, Сєвєродонецьк, Авдіївку, Краматорськ, Запоріжжя та Херсон.

 

 

Під час туру на шляху траплялось різне: мітинги місцевих мешканців, мінування, блокування руху або звичайний ремонт дороги, про який навігатор не підказав. 

 

Серйозних перепон криворіжці не зустріли, кажуть, люди скрізь доброзичливі. Майже на фінішній прямій стався форс-мажор – розрядився акумулятор, але й тут добрі люди допомогли. Криворіжці повернулись додому сповнені спогадами, емоціями та бажанням продовжувати мандри. 

 

 

У меріях міст мандрівникам залишали вітальні підписи на прапорі, а тепер криворіжці хочуть передати його земляку – президенту Володимиру Зеленському.

 

 

«Такі екстремальні подорожі, коли в кишені лише кілька гривень, це незабутній досвід! Може, не все вийшло, як хотілося, але точно буде що згадати! Стільки сюрпризів, стільки цікавих людей. Україна така різна! Від древніх історичних пам’яток - до сучасних технологій. Подорожуйте Україною, навіть якщо у вас немає грошей. Це того варте!», - ділиться враженнями Павло Філяєв.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: