Друг - це безкоштовно. Будівлю Криворізького центру поводження з тваринами прикрасив стінопис

ЦІКАВО
31.08.21 - 13:38

У Криворізькому центрі поводження з тваринами на одного гавчика побільшало. Але цього разу хвостатий вихованець із розумними очима з'явився не в приміщенні Центру, а на його фасаді.

Душевне графіті додає в роботі ще більше позитиву, - діляться працівники Центру.

 

Молоді завзяті художниці Галина Галкіна та Олександра Шевченко розмалювали фасад Центру, зобразивши портрет вівчарки Джанго та підпис "Навіщо купувати?"

 

"Якщо берете собаку для вірності та любові, то навіщо платити за нього гроші?" - діляться дівчата-художниці, які спеціалізуються на екстер'єрі та інтер'єрі.

 

Вони витратили на стінопис два дні, малювали екологічним акрилом. Було чимало варіантів ескізів, але фахівці Центру обрали вівчарку як символ собачої відданості. Кличка Джанго - то придумка самих художниць, бо означає вона "вільний", що уособлює бажання всіх хвостатих вихованців Центру.

 

Нагадуємо криворіжцям, що двері Центру завжди відкриті для добродіїв, які хочуть отримати вірного й надійного друга безкоштовно. На сьогодні, в Центрі перебуває близько 300 мешканців. Щотижня родину та друзів знаходять близько десяти хвостатих.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: