Двоє гвардійців-кінологів з Кривого Рогу візьмуть участь у параді до Дня Незалежності України

ВІЙСЬКОВІ
11.08.21 - 13:01

Криворізькі кінологи 21-ої окремої бригади імені Петра Калнишевського, Дмитро Пономаренко та Микита Лєсняк, разом зі своїми чотирилапими підопічними Джессі та Мікою, готуються до параду на честь Дня Незалежності України. 

Про це повідомили у пресслужбі в/ч 3011.

 

Разом із криворізькими хлопцями, у святковому параді візьмуть участь ще 40 гвардійців-кінологів з усієї України у складі зведеного підрозділу.

 

На репетиціях військові підвищують стройову майстерність та соціалізацію службових собак, дають їм звикнути одне до одного та до інших військовослужбовців. 24-го серпня група кінологів має злагоджено пройти головною вулицею столиці у парадному розрахунку.

 

«Ми – люди військові і до навантажень готові у будь-який час (наприклад, наш виїзд на заняття починається о третій ранку). А от собаки, хоч і витривалі та досвідчені, все ж таки трохи втомлюються до кінця тренувань. Вони, як і ми, тренуються у повному екіпіруванні, стройовим кроком, за командою «поруч». Але ми відчуваємо, коли вони втомлюються, і даємо чотирилапим перепочити», - поділився кінолог Дмитро Пономаренко.

 

«Країна має побачити потужну команду кінологів і наших вихованців, які теж завзято несуть службу з конвоювання та охорони громадського порядку. Ми пишаємося тим, що нас обрали для участі в такому почесному заході», - каже кінолог Микита Лєсняк.

 

Фото зі сторінки в/ч 3011.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: