Дистанційно – про соціальне. У Кривому Розі триває студентський фест реклами

ОСВІТА
04.05.20 - 16:31

У Кривому Розі триває IV студентський фестиваль соціальної реклами «Технології перетворення світу – погляд молоді».

До проведення заходу долучилися наукові керівники і небайдужа молодь Гірничого міського базового коледжу, Криворізького державного комерційно-економічного технікуму, Автотранспортного коледжу, Гірничо-електромеханічного коледжу та Криворізького коледжу економіки та управління ДВНЗ КНЕУ ім. Вадима Гетьмана.

 

Це щорічне яскраве дійство налічує десятки учасників і сотні глядачів. Цьогоріч, через карантинні обмеження, фестиваль вперше проводять дистанційно у Гірничому коледжі Криворізького національного університету. До фестивалю може долучитися кожен охочий за посиланням

 

До оцінювання робіт завжди залучають фахівців зі сфери реклами та маркетингу, громадських діячів, фахових викладачів. Протягом тижня, до 6 травня, компетентне журі оцінює конкурсні роботи.

 

Після регіонального етапу роботи подають до участі у міських та Всеукраїнських конкурсах і фестивалях, де вони вже неодноразово ставали переможцями.

 

В арсеналі фестивалю наразі нараховується близько сотні рекламних робіт соціального спрямування. Це друкована реклама, відеореклама, реклама у вигляді презентацій, слоган-реклама. Всі ці роботи відображають суспільні проблеми і шляхи їх розв’язання очима студентської молоді.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: