Дивіться українське! Добірка найбільш очікуваних українських фільмів 2019 року

КУЛЬТУРА
03.01.19 - 9:53

Українське кіно росте, розвивається, виходить на значно вищий рівень.

У 2019 році на широкі екрани вийде багато фільмів, які варто подивитись. Портал Lfestyle підготував добірку найбільш очікуваних українських фільмів 2019 року.

"Тільки диво"

Це дебютна стрічка режисера Олени Каретник. У головних ролях - Георгій Ярмоленко, Марія Тараненко, Анжеліка Савченко, Євген Нищук, Марія Герасименко. Це історія про сім'ю, кохання, пригоди і фантастичних тварин. Події фільму розгортаються напередодні свята Миколая. Під дією різдвяного дива головні герої не тільки долають труднощі, а й знаходять любов і будують міцну дружбу. Дата прем'єри - 1 січня 2019 року.

 

"Зустріч однокласників"
Одну з головних ролей у фільмі зіграв лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин.  Комедія від українського режисера Валентина Шпакова розповість про те, як зустрітися з друзями через багато років після закінчення школи.

За сюжетом, троє старих друзів зустрілися за 25 років після закінчення школи, щоб згадати молодість. Валерій став рок-зіркою, Андрій має свій бізнес, а Олексій займається архітектурою. Щоб підбадьоритися перед зустріччю з колишніми однокласниками, троє друзів вирішують сходити разом на вечірку. Дата прем'єри - 31 cічня 2019 року.

 

«11 дітей із Моршина»
Українська комедія Аркадія Непиталюка, в якій зіграли Ольга Фреймут, Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна, Володимир Горянський, Олександр Скічко. Стародавня легенда свідчить, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал - осмій. У бажанні заробити легкі гроші, Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти цінним об'єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з'явилися 11 дітей з Моршина. Об'єднавшись заради єдиної мети, вони починають боротьбу з несправедливістю. Дата прем'єри - 3 cічня 2019 року.

 

"Давай танцюй!"

Режисером картини виступив Олександр Березань, а композитором став музикант MONATIK. Головні ролі дісталися Денису Реконвальду (учасник талант-шоу «Хочу до Меладзе») і Роману Чухманенку з Валентиною Войтенок (учасники талант-шоу «Танцюють всі»). Також у стрічці знялася професійна актриса Римма Зюбіна. Це історія хлопця, який їде з рідного міста до столиці для того, щоб узяти участь в танцювальному турнірі. Брат героя важко хворий, тож крім перемоги і слави, танцюристу потрібні гроші на дорогу операцію. Однак головним випробуванням для хлопця стане зустріч з дівчиною. Дата прем'єри - 1 січня 2019 року.

 

"Продюсер"

Режисер стрічки - Сергій Уейн. Провідним актором фільму став відомий український телеведучий Олексій Дурнєв, а компанію на екрані йому складуть Даша Астаф'єва та Павло Зібров. Картина насичена небезпечними пригодами, перестрілками і демонстрацією залаштункового життя зірок. У тизер увійшли фрагменти еротичного танцю Даші Астаф'євої та страхітливий кадр із Павлом Зібровим в темному лісі з рушницею. У комедії знялися зірки українського шоу-бізнесу Василь Кіт, Слава Камінська, Павло Зібров, Андре Тан, Санта Дімопулос, Дядя Жора та інші. У прокат фільм вийде 14 лютого 2019 року.

 

"Захар Беркут"

Режисером стрічки став Ахтем Сеїтаблаєв. Головні ролі виконали Роберт Патрік (Захар Беркут), Томмі Фленаган (Тугар Вовк) і Роккі Майерс (Іван). Також у фільмі знялися українські актори Андрій Ісаєнко, Олег Стефан.

Дія картини відбувається в 1241 році, коли монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухалася на захід територією України. Загарбники знищували все на своєму шляху і зупинилися, дійшовши до Карпатських гір. Посеред ночі кілька місцевих мисливців потайки пробралися в табір монголів і звільнили полонених. Через це розгніваний ватажок загарбників вирішив знищити всі поселення в окрузі. Він знайшов серед місцевих зрадника, який показав йому таємну стежку в горах. Однак гірські мисливці на чолі з Захаром Беркутом розробили власний план, як боротися з ворогом. Дата прем'єри - 10 жовтня 2019 року.

 

"Гуцулка Ксеня"

Фільм-мюзикл режисера Олени Дем'яненко, в основу якого покладена знаменита оперета Ярослава Барнича. У фільмі знялися молоді актори і зірки: Варвара Лущик, Макс Лозинський, Ігор Цішкевич, а також популярна група Dakh Daughters.  У центрі комедії - молодий хлопець Яро, який живе в Америці. Однак юнак змушений повернутися в Україну, бо його батько перед смертю заповів йому мільйон доларів. І отримати чималу суму хлопець зможе тільки після одруження зі свідомою українкою. Знайти наречену хлопець вирішує в колоритній Ворохті. Прем'єра - 7 березня 2019 року.

 

Трейлери до цих кінострічок дивіться за посиланням.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: