Екологічний форум «Зелена стратегія» - у Кривому Розі

СОЦІУМ
14.12.18 - 17:20

Криворізька зелена стратегія. Під такою назвою у нашому місті проходив другий Всеукраїнський форум промислових міст.

Впродовж дня його учасники розглядали питання захисту навколишнього середовища та покращення стану екології. До обговорення зеленої стратегії долучилися фахівці з питань екологічної політики з різних регіонів України. В рамках форуму відбулися три панельні дискусії з представниками Міністерства екології і природних ресурсів України, Дніпропетровської облдержадміністрації, Криворізької міськради, громадських організацій, фахівцями промислових підприємств Кривого Рогу.
 

«Основним нормативно-правовим документом з природоохоронної діяльності в нашому місті залишається міська екологічна програма, яка була розроблена в 2016 році. На заході сьогодні розглядаються питання поводження з шахтними водами та екомоніторинг. Це розділи міської програми з термінами виконання і відповідальними особами. Ми поступово реалізовуємо ці програмні заходи», - зазначила начальник управління екології виконкому міськради Світлана Охотнікова.
 

«Вже 5-6 років Кривий Ріг залишається лідером в системі екологічного моніторингу. А це є підґрунтям для формування та реалізації регіональної екологічної політики. Ми сьогодні живемо в сфері екологічної безпеки в умовах змін до законодавства. Чи будуть ці зміни вдосконаленими - покаже час», - додав координатор «Громадська екологічна платформа» Олександр Скакальський.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: