Епідемія ГРВІ: у Дніпрі дезінфікують громадський транспорт, а водії працюють у масках

ЗДОРОВ'Я
05.02.20 - 13:53

Аби запобігти поширенню ГРВІ у місцях масового скупчення людей, відсьогодні у Дніпрі почали дезінфікувати громадський транспорт, а водіям рекомендували працювати в масках.

З 5 лютого почали впроваджувати посилені заходи з дезінфекції - салони громадського транспорту обробляють антисептиками та засобами обеззараження.

 

Про такі протиепідемічні заходи у Facebook повідомив спеціаліст сектору контролю та моніторингу договірних зобов’язань Департаменту транспорту Дніпропетровської міської ради Іван Васючков.

 

«Обробка антисептиками та засобами обеззараження – запорука здоров’я не тільки пасажирів, але й обслуговуючого персоналу. Для обробки використовуватимуться тільки дозволені засоби. Також всьому водійському складу під час роботи на маршруті рекомендовано користуватися санітарними масками та змінювати їх кожні три години. Раніше цими питаннями, до ліквідації, займалася санітарно-епідеміологічна служба. Але ми не маємо права ставити під загрозу здоров’я містян в очікувані, коли виправлять цю помилку», - зазначив Васючков.

 

Як ми писали, захворюваність на грип та ГРВІ у Кривому Розі та області перевищила епідемічний поріг. Школярі Кривого Рогу вже перебувають на карантині, у школах Дніпра навчальний процес припиняють з 6 лютого.

 

Фото УНІАН.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: