"Фантомна" дільниця чи підпільний центр зайнятості? За чим вишикувались члени дільниць із протоколами?

ВАЖЛИВО
02.11.20 - 17:04

"Фантомна" дільниця чи підпільний центр зайнятості? Цими вихідними увагу криворіжців привернула довжелезна черга біля одного з місцевих підприємств, приміщення якого вже два тижні як виставлене на аукціон. За чим стояли люди, зацікавилися наші журналісти.

Інсайдерські джерела повідомили нам, що на одному з місцевих підприємств розраховуються за вибори. На території адмінбудівлі "Укрмеханобру" стояли черги людей із папками та документами. На питання, чому люди тут зібралися, ми почули різні відповіді, від кепкування до обурення:
 

- Тут якась акція відбувається? - Ні, люди просто поспілкуватися прийшли. А чого ви сюди прийшли, хто вам дає право знимати людей? 

- Підкажіть, зараз якась акція проходить? - Так, акція…Беруть на роботу. ..на співбесіду, ха-ха, усіх підряд.

- Ви сюди протоколи здаєте? - Ні, я не протоколи здаю. Я тут працюю і не даю жодних коментарів. 

- Ви член дільниці? У нас є інформація, що тут платять гроші членам ДВК. Чи так це? - Та ні, зараз здаємо протоколи і будемо вирішувати питання про участь у другому турі.

- А кому здаєте протоколи? Тут розташована якась ДВК чи якийсь підрозділ? - Там є офіційні особи, до них підходьте і з'ясовуйте..

- Поширюється інформація, що тут роздають гроші? - Ні-ні-ні, та що ви!

 

То чому ж все-таки протоколи здавали у приміщенні, яке не має жодного відношення до виборчого процесу?

 

На офіційному сайті Держреєстру виборців за адресою вул. Демиденка, 2 ані ДВК, ані ТВК не зареєстровані. Найближча дільнична виборча комісія від місця зібрання - у музичній школі № 3. За офіційною інформацією, по вулиці Демиденка, 2 розташований комплекс Державного науково-виробничого підприємства "Укрмеханобр".

 

Орендарем єдиного цілісного майнового комплексу ДНВП до липня поточного року був "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча" з групи "Метінвест". 30 жовтня підприємство виставлене на всеукраїнський інтернет-аукціон. А що за процеси насправді відбуваються у вихідні у цих стінах, достеменно невідомо. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: