Фен, марихуана, гроші, зброя. Поліція затримала організовану банду з п'яти криворіжців. Відео

КРИМІНАЛ
05.02.20 - 15:06

5-го лютого правоохоронці зі спецпризначенцями КОРД провели обшуки за місцем проживання підозрюваних у продажу наркотиків, - інформує відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Працівники управління протидії наркозлочинності під процесуальним керівництвом Криворізької прокуратури № 3 задокументували злочинну групу, яка займалася збутом канабісу.

 

Поліцейські встановили, що до складу групи входили 5 криворіжців – чоловіків 30-53 років, які організували у місті схему збуту наркотиків.

 

Угруповання мало організатора, постачальника та продавців заборонених речовин.

 

Під час обшуків помешкань підозрюваних, правоохоронці вилучили 11 кілограмів марихуани, метамфетамін, 2 пістолети, гроші та інші речові докази. Все вилучене направили на експертизу.

 

Наразі чотирьом членам групи вже повідомили про підозру за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

 

Після проведення експертизи приймуть рішення про вручення підозри п’ятому члену угруповання. Також поліція встановлює інших осіб, які у складі групи займалися збутом наркотиків у місті та регіоні.

 

Фото і відео відділу комунікації поліції Дніпропетровської області. Відео затримання можна переглянути нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: