Фізіологія проти мистецтва? Криворожанка сходила в туалет прямо під стінами музичної школи

ПРИГОДА
13.11.19 - 11:21

Оце так сходила до вітру! Камери відеоспостереження біля одного з освітніх закладів Кривого Рогу зафіксували інцидент – жінка справила нужду просто біля будівлі. Про це повідомила Аліна Кутузова у facebook.

«Як стати відомою? Дуже просто! Треба просто сходити посеред дня в туалет під порогом музичної школи, та ще й огризнутися на зауваження! І плювати, що ти під камерами – ти ж зірка! Україна починається з нас», – пише обурена криворожанка.

 

Також дівчина поділилася світлиною, на якій видно знак на газоні поблизу музшколи, який забороняє ходити в туалет у цьому місці.

 

«Ну, вбиралень же кругом! Багато! Повісьте при вході табличку, що у вас можуть сходити в туалет безкоштовно. Проблема щезне», – пишуть одні криворіжці, ставши на бік порушниці.

 

«Мабуть, сильно припекло! Видно ж, що дівчина п’яна. Їй все одно, де сідати. Якби їй за таку поведінку прийшов штраф тисяч на десять, то й бухати перестала б. У понеділок два ідіоти також мітили стіни цієї школи, жінка зробила зауваження, так почали грубіянити й погрожувати. Бидлувате населення у нас в місті», – коментують інші.

 

Фото - з відео Аліни Кутузової.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: