ФК «Гірник» Кривий Ріг мінімально поступився вдома одеській «Реал Фармі». Рахунок 0-1

СПОРТ
05.10.19 - 18:00

5 жовтня у Кривому Розі відбувся матч в межах 13-го туру чемпіонату України-2019/2020 Другої ліги групи Б. На полі зустрілися криворізький «Гірник» та «Реал Фарма» з Одеси, - повідомляє пресслужба «Гірника».

Вже на 15-й хвилині гри першим ударом у ворота забили одесити. Гол на рахунку Андрія Руденка.

 

Гірники одразу ж ринулися у атаку. Після подачі кутового півзахисник «Гірника» Ігор Яровий не зумів занести шкіряного в сітку воріт. До кінця тайму небезпечних моментів більше не було.

 

Другий відрізок розпочався з боротьби у центрі поля. Команди почали фолити, а гравці отримували попередження від арбітра.

 

На 54-й хвилині непогана можливість була у Євгена Кателіна. Футболіст вийшов майже один в один, але пробив у суперника.Через дві хвилин Кателін знову пробивав, але якимось дивом кіпер гостей витягнув удар з 15-и метрів.

 

Наші хлопці із всіх сил намагалися забити, але суперник засушив гру та тягнув час, за що деяких одеситів покарали «гірчичниками».

 

У доданий час другу жовту отримав гравець «Гірника» Віталій Фетісов і покинув поле. Хоча гірники стріляли по воротам гостей 17 разів і мали багато гольових моментів, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Реал Фарми» 0-1.

 

Наразі «Гірник» займає четверту сходину у таблиці і відстає від лідера на 8 пунктів.

 

Наступну гру криворіжці зіграють 9-го жовтня на виїзді проти команди з 2-го місця «ВПК-Агро» з Шевченковки в межах 14-го туру чемпіонату України-2019/2020 Другої ліги групи Б.

 

Фото пресслужби ФК «Гірник» Кривий Ріг.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: