Фонд "Українська перспектива" передав у Криворізьку єпархію 5400 наборів засобів захисту для малозабезпечених містян

БЛАГОДІЙНІСТЬ
06.04.20 - 16:19

Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива» менш ніж за два тижні вже закупив і роздав криворіжцям понад 154 тисячі масок та більше 75-ти тисяч рукавичок. В тому числі, волонтери Фонду, спільно з соцпрацівниками Кривого Рогу, вже видали понад 34 тисячі наборів із засобами захисту найбільш незахищеним категоріям населення міста. 

"Ми продовжуємо системну допомогу криворіжцям від Фонду "Українська перспектива" - щодня закуповуємо і передаємо засоби захисту медикам, службам міста, пенсіонерам. Сьогодні передали в єпархію 5400 наборів - їх роздадуть малозабезпеченим. Разом із цим, наші волонтери відвідують пенсіонерів на дому - передають набори захисту і допомагають з придбанням продуктів і ліків. Будемо працювати і надалі", - зазначив співзасновник Фонду Костянтин Павлов. 

 

«Ми роздамо цю допомогу нашим малозабезпеченим парафіянам. Для нас усіх важливо допомогти їм матеріально і духовно перед великими святами. Сподіваємося, що Господь буде до нас добрий і милосердний, і біда відступить», - зауважив Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем.

 

В середньому, щодня працівники соцслужб і волонтери Фонду відвідують до 3 тисяч людей на дому.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: