Фонд Вілкула «Українська перспектива» вшанував подарунками криворізьких жінок-матерів

СОЦІУМ
12.05.21 - 16:30

За підтримки Фонду Вілкула «Українська перспектива», у День матері вшанували криворізьких жінок-матерів. Сердечні вітання і подарунки від команди Олександра Вілкула передав героїням свята депутат Дніпропетровської обласної ради Блоку «Українська перспектива» Вадим Щокін.

Виступаючи перед присутніми, Вадим Щокін сказав: «Дорогі жінки, мами! У мене сьогодні дуже приємна місія: від Олександра Вілкула та від усієї команди «Українська перспектива» вітаю вас з добрим і світлим святом - Днем матері! Бажаємо вам і вашим близьким здоров'я, душевного спокою, добробуту, миру і гармонії. Нехай ваші діти частіше говорять вам добрі слова і тільки радують вас. А ми завжди поруч з вами і готові підставити синове плече, підтримати в будь-якій ситуації».

 

Поздоровлення від Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива» отримали чудові криворізькі матері.

 

У їх числі і Наталя Мещенко - артистка оркестру міського Академічного театру драми і музичної комедії імені Т. Г. Шевченка. Вона з юних років прищепила своїм дітям любов до музики, створила всі умови для їх утворення, розвитку творчих здібностей. Двоє старших дітей - Анастасія та Богдан, вже знайшли своє місце в житті і працюють за покликанням, Уляна зараз вчиться в Криворізькому педуніверситеті, Ксенія - в міському музичному коледжі, а молодший Назар - майбутня зірка українського футболу.

 

Присвятила життя своїм п'ятьом дітям Лариса Нагорняк. Мама з дитинства виховувала у хлопців любов до читання, творчості, мистецтва, привчала до спорту. Зараз сини - переможці міських спортивних змагань. Сім'я Нагорняк спільно займається розведенням кімнатних рослин, акваріумних риб. Мама Лариса - людина творча, вже багато років співає в народному хорі ім. Раїси Зіміної.

 

За материнську самовідданість, народження і виховання дванадцяти дітей Раїсі Денисюк Указом Президента України присвоєно почесне звання «Мати-героїня». У цій родині виховали 8 синів і 4 дочки.

 

Катерина Таібова подарувала цьому світові і виховала разом з чоловіком п'ятьох дітей. Указом Президента України їй присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Батьки дбали про здоров'я дітей, їх фізичний, духовний, моральний розвиток. Всі діти відвідували спортивні секції, закінчили вищі навчальні заклади. Дочка Камілла багато років займалася спортом, вона - неодноразова чемпіонка Дніпропетровської області та України з рукопашного бою, таїландського боксу, призер першостей Європи з кікбоксингу.

 

У сім'ї Наталії Король виростили шістьох дітей. Наталія Андріївна сьогодні очолює громадську організацію «Об'єднання солдатських матерів Криворіжжя». Сім'я Король - трудова династія металургів. На «АрселорМіттал Кривий Ріг» працювали батько і мати, а зараз - 2 сини. Син Віталій - учасник бойових дій на сході України, загинув, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Зараз молодша дочка несе службу з захисту України.

 

Олена Луценко виховує шістьох дітей. Згідно з Указом Президента, Олені Леонідівні присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Вона - кандидат у майстри спорту з вільної боротьби, срібний призер чемпіонату країни. Своїм прикладом надихає дітей - всі вони мають вагомі спортивні досягнення на всеукраїнському рівні.

 

Анна Ягозінська - мати шістьох дітей. Їх виховання вона успішно поєднує з трудовою діяльністю. Діти Анни Несторівни - неодноразові переможці конкурсів талантів.

Яна Шермук - енергійна, комунікабельна, відкрита до спілкування, займає активну життєву позицію. Очолює громадську організацію «Берегиня душі», яка об'єднує сім'ї, які виховують дітей з інвалідністю.

Ольга Учіненко виховала п'ятьох дітей. Син Давид закінчив музичну школу за спеціальністю «образотворче мистецтво», Павло і Данило - ДЮСШ № 1, Тимофій займається плаванням в ДЮСШ № 8. Всі діти мають грамоти і подяки районного та міського рівнів.

 

Наталя Бурачонок закінчила Криворізький педуніверситет за фахом «образотворче мистецтво, креслення». Зараз працює в Палаці дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району. Наталія Володимирівна - мама трьох творчо обдарованих дітей, які займаються в музичній школі № 4. Син Михайлик навчається на художньому відділенні. Хлопчик має вроджені особливості розвитку. Мама приділяє багато уваги і турботи для адаптації сина. Дочка Лідія вчиться грати на акордеоні і домрі, займається в класах хореографії та образотворчого мистецтва, є переможцем всеукраїнських та міжнародних фестивалів і конкурсів. Молодший син Владислав навчається грі на баяні. Саме їм, чудовим криворізьким мамам - благородним і самовідданим, талановитим і чуйним, красивим і унікальним Мадоннам сучасності, було присвячене це незабутнє свято.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: