Гарячі серця - у гарячих цехах. Кривбас святкує День металурга та гірника!

СВЯТО
17.07.21 - 9:23

Сьогодні в Україні відзначають День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Для Кривого Рогу це свято - особливе, гаряче, своє. У місті практично немає родини, в якій би хоч хтось та не працював на металургійному чи гірничозбагачувальному підприємстві.

Цими днями Кривий Ріг порине у атмосферу великого свята. На містян чекають привітання, концерти зірок естради, парад дронів, світлове шоу.

 

Учора в трудових колективах відбулися урочисті нагородження. Найкращі працівники п'яти комбінатів та "АрселорМіттал Кривий Ріг" почули на свою адресу привітання та щирі побажання.

 

Так, цьогоріч заслужені нагороди – грамоти, подяки, звання та дипломи - отримали 224 співробітники "Арселора". На найвищу нагороду – звання «Честь та гордість «АрселорМіттал Кривий Ріг» - були номіновані 24 працівники.

 

Свої заслужені металургійні «Оскари» зірки отримали на урочистій церемонії.

 

З профі-святом металургів привітав міський голова Костянтин Павлов: "Кривбас – це металурги. Кривбас – це гірники. Ви – наша гордість. Приклад сили духу. Криворіжці, яких знає світ. Ваш професійний шлях – завжди випробування. Долаючи складнощі, ви демонструєте той самий - криворізький - характер. Ви просто робите свою роботу. Віддано, на совість, з душею. Краще за всіх. Шановні ветерани! Ті, хто завжди залишається гірником і металургом! Ви завжди будете прикладом для нас! Прикладом того, як працювати, незважаючи на жодні труднощі. Впевнений, чесно працювати і створювати – це є і буде стрижень всіх поколінь криворіжців. Металурги та гірники Кривбасу! Бажаю вам міцного здоров’я, професійних успіхів, щоб здійснювалися всі ваші бажання, а після трудового дня вас удома чекали рідні та близькі люди! І нехай наш Кривбас розквітає! Дякую за вашу працю!"

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: