Геніальний маркетинг. McDonald's надіслав до Верховної Ради пакунки з нецензурним написом

ПРИГОДА
10.01.19 - 13:38

McDonald's надіслав пакунки з їжею працівникам Верховної Ради з двозначним написом «XYU».

 

У компанії вже вибачилися та зазначили, що це лише код замовлення й працівники McDonald's не знають, на яку адресу його доставили. - Громадське.

Після отримання п'яти пакунків з їжею та написом «XYU», працівниця Ради Меланія Подоляк на своїй сторінці у Facebook припустила, що це могло бути «криптичне послання» до конкретних працівників Ради. І додала, що «у Верховній Раді України працюють не лише нардепи, але й прості юні стафери. 

"Дорогі Glovo (компанія доставки) або McDonald's, якщо це криптичне послання було спрямоване до якихось конкретних працівників ВРУ, то ви кажіть, хоч в бургери не наплювали?», — написала дівчина.

У коментарі Громадському голова pr-відділу McDonald’s Анастасія Зражевська зазначила, що на пакунках були останні три літери автоматичного коду замовлення.

«На чеку замовлення з McDonald's через Glovo завжди зазначаються три останні букви коду замовлення. Код замовлення - це комбінація випадкових цифр та латинських букв, яка створюється автоматично. Так сталося, що у даного замовлення код містив саме ці латинські літери», — вказали в компанії.

Компанія вибачилася перед отримувачами та пообіцяла працівникам, що їхнє наступне замовлення буде безкоштовним: «Наступна доставка для Меланії та її колег, які робили замовлення сьогодні, буде від МакДональдз безкоштовною, щоб у Меланіі та її колег послуга доставки від McDonald's асоціювалася зі смачними стравами, а не з цим прикрим випадком».

Подоляк на своїй сторінці підтвердила вибачення компанії та назвала ситуацію «безцінним кейсом з кризових комунікацій».

«Усі взаємно поперепрошувалися, нам пообіцяли компенсувати. Як сказала мені працівниця: «У нас одна половина відділу посивіла від стресу, а та, яка не посивіла, просто ще не чула про цей випадок», — зазначила Подоляк у своєму дописі після вибачення компанії.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: