Голлівудський актор Алек Болдвін на зйомках фільму застрелив операторку з України та поранив режисера

ПОДІЯ
22.10.21 - 10:02

Голлівудський актор Алек Болдвін на зйомках фільму застрелив операторку з України та поранив режисера. Актор вистрілив з реквізитного пістолета, який мав бути заряджений холостими патронами. Він вбив 42-річну Галину Гатчінс родом з України та поранив 48-річного Джоеля Соуза. 

Операторку гелікоптером доправили до лікарні Університету Нью-Мексико, де вона і померла. Режисера доставили в обласний медичний центр Крістуса Сент-Вінсента для лікування травм.

Правоохоронці з’ясовують обставини. Обвинувачення поки нікому не пред’являли. Болдвіна допитали слідчі, а потім відпустили. Про це повідомили в Офісі шерифа, цитує CNBC та Deadline.

 

Інцидент стався на знімальному майданчику на ранчо Бонанза-Крік на південь від Санта-Фе. Там знімали художній фільм «Раст».

 

Що відомо про операторку?

Загибла Галина Гатчинс була родом з України. Вона виросла на військовій базі за Полярним колом, вивчала журналістику в Києві й кіно в Лос-Анджелесі. Певний час працювала журналісткою-розслідувачкою для британських документальних фільмів. Операторка брала участь у зйомках кількох короткометражних фільмах. У 2019 році журнал American Cinematographer назвав Галину Гатчинс «новою зіркою» кінематографу.

У 2020 році вона почала працювати над стрічкою Archenemy («Заклятий ворог») з Джо Манганьєлло у головній ролі. Актор називав її «неймовірно талановитою» і «чудовою людиною». Казав, що йому пощастило, що саме Гатчінс стала операторкою фільму.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: