Хто випустив собаку? 21 червня українців закликають приводити на роботу своїх чотирилапих

ЦІКАВО
20.06.19 - 17:22

Українців закликали підтримати міжнародну акцію «Візьми собаку на роботу» і 21 червня прийти на роботу зі своїми улюбленцями.

Акція започаткована ще у 1999 році, за ініціативи асоціації Pet Sitters International. Близько 300 компаній ініціювали день, коли можна брати з собою свого чотирилапого друга.

 

Головна мета заходу - змінити статус чотирилапого у суспільстві, стимулювати лояльне ставлення до домашніх тварин та створити на робочому місці позитивну емоційну атмосферу. Також це чудова нагода мотивувати колег, які ще не мають собаки, завести й собі хвостатого товариша. В свою чергу, власникам пухнастиків нагадують про комфорт тварини в офісі: миску для води та їжі, улюблену іграшку та ковдру для відпочинку.

 

В Україні подібний захід відбувається вже сьомий рік поспіль. Охочим долучитися до ініціативи радять обов’язково дізнатися у колег, чи немає в кого алергії на шерсть, та отримати дозвіл у керівництва, щоб це було легше зробити, тримайте 5 аргументів на вашу користь.

 

 

1. Собаки знімають стрес - про це вчені з США повідомили ще 6 років тому. 

 

 

2. Собаки допомагають знизити напругу між співробітниками в колективі. Дослідження 2016 року, проведене ветеринарною клінікою Banfield в Сан-Франциско показало, що 82% співробітників відчувають більшу лояльність до компаній з доброзичливим ставленням до домашніх тварин.

 

 

3. Тварини на роботі збільшують продуктивність праці і дисциплінують працівників, хоча це не точно.

 

 

4. Домашні улюбленці підвищують імідж вашої компанії. Наявність собаки позитивно позначається на налагодженні комунікації між клієнтом і постачальником будь-яких послуг.

 

 

5.Собака на роботі - економія часу працівника. Дуже часто люди поспішають з роботи додому, щоб вчасно погуляти зі своїм собакою та погодувати хвостатого. Саме тому, коли пес з господарем цілий день в хазяїна менше часу для хвилювання і більше для роботи.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: