Іди за Ґуґлом, він все знає! Карти Google попередять про стихійні лиха і підкажуть безпечний маршрут

КОРИСНО
11.06.19 - 16:43

Google Maps сповіщатимуть користувачів про стихійні лиха, відображатимуть їх на картах та даватимуть авторитетну інформацію про природні катаклізми, - platfor.ma 

Також вони передбачатимуть, куди рухається негода та підказуватимуть безпечний маршрут.

 

Користувачі зможуть отримати детальну візуалізацію ураганів, землетрусів і повеней. Наприклад, у переддень урагану на картах автоматично з’явиться сповіщення, якщо ви поряд з потенційною зоною ураження.

 

Ви також зможете побачити його траєкторію руху, час, коли він буде в конкретних районах, та іншу додаткову інформацію.

 

Сповіщення про землетрус покаже візуалізацію з епіцентром та кольоровим кодом сили катаклізму. Ця інформація допоможе швидко визначити зони, які зазнали найбільших пошкоджень.

 

А в Індії, на яку припадає понад 20% смертей від повеней у світі, користувачі зможуть побачити прогноз паводків та очікуваний ступінь інтенсивності.

 

Пізніше цього літа додаток почне сповіщати про випадки, коли на прокладений маршрут можуть вплинути природні катаклізми, та пропонуватиме альтернативну дорогу.

 

У разі перебування користувача в зоні, ураженій стихійним лихом, Google Maps допоможуть йому дістатися безпечного місця.

 

Крім того, з’явиться функція, що дозволить сповістити близьких про своє місцеперебування.

 

Компанія повідомила, що карти землетрусів і навігаційні попередження будуть доступні у всьому світі на Android, iOS, настільних комп’ютерах і на мобільній версії сайту, а навігаційні попередження поширюватимуться лише на Android і iOS.

Пов’язані з ураганами функції з’являться в США, Мексиці, Західній Європі, Японії, Тайвані, Китаї, Філіппінах, В’єтнамі, Таїланді, Індії, Південній Кореї та на Карибах.

 

Фото Хріновини.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: