Ігри, проєктор, фотозони. У криворізьких школярів з’явилась затишна кімната для відпочинку

КОНКУРС
05.02.21 - 13:17

У школі №62 Покровського району створили інтерактивний простір Free time для спілкування та емоційного розвантаження учнів. Це проєкт-переможець конкурсу «Громадський бюджет-2020».

У Кривому Розі цьогоріч криворіжці будуть реалізовувати понад 50 цікавих та креативних проєктів конкурсу-2021. А переможці ГБ-2020 вже втілили свої мрії в життя. 

Так у школі №62 з’явився куточок для спілкування, емоційного розвантаження, творчості та спільного відпочинку учнів. 

 

 

Тут виконали поточний ремонт рекреаційної зони: замінили вікна на металопластикові, оновили стелю, стіни та підлогу. Для зони відпочинку придбали настільний футбол, крісла-груші, мультимедійний проєктор, банери для фотозони, полички для буккросингу, коркову та маркерну дошки.

 

 

«Ми вже втретє брали участь у конкурсі «Громадський бюджет», але це тільки друга перемога. Вдячні місту за допомогу, а тим, хто голосував, - за підтримку. Тепер маємо комфортний простір для активного відпочинку, спілкування та розваг дітей різних вікових груп. На перервах школярі зможуть грати в настільні ігри, переглядати соціальні відеоролики, завести нових друзів, емоційно перепочити після уроків», - сказала директорка школи Олена Коваленко.

 

Торік міським коштом у школі №62 замінили 10 вікон, встановили індивідуальний тепловий пункт та придбали сучасне обладнання для харчоблоку.

 

 

«Конкурс «Громадський бюджет» - реальний, ефективний спосіб спільної роботи з активними і творчими криворіжцями. Ми вже втілили в життя понад 250 цікавих, а головне, корисних для жителів міста ідей. Впевнений, це тільки початок. Особливо тішить, коли така спільна робота приносить користь юним криворіжцям. Сподіваюся, коли вони підростуть, будуть любити наше місто і брати активну участь у його розвитку. Зараз нелегкий час, однак місто зробить все можливе, щоб карантин не завадив втіленню в життя нових ідей криворіжців і в 2021 році», - зазначив мер Костянтин Павлов.

 

За результатами торішнього конкурсу, визначили півсотню проєктів-переможців. Протягом 2020 року реалізували 38. А ті 12, які передбачають проведення масових заходів, через карантині обмеження перенесли на 2021 рік, за згодою авторів.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: