Інспектор-позичальник. Силовики СБУ, ДВБ та ДБР затримали криворізького патрульного на хабарі 40 тисяч грн

КРИМІНАЛ
05.01.21 - 11:42

Криворізький патрульний поліцейський отримав 40 тисяч гривень хабара за безперешкодне пересування вантажівок із товаром (за попередньою версією). Про факт затримання поліціянта повідомив у соцмережах криворізький блогер Олексій Таймурзін.

"Ворон ворону око виклював? УВБ спільно з СБУ затримали патрульного за хабар у 40 000 грн. Це цінник за послугу «закритих очей» на проходження вантажівок із товаром. Це одна з небагатьох схем, за якими «працюють» криворізькі патрульні... Затриманий не придумав нічого кращого, ніж назвати вимагання хабара позикою. Йому дали «в борг» мічені купюри, він узяв", - розповів блогер з місця події.

 

За словами Таймурзіна, затриманий поліціянт пояснив, що отримані ним гроші - зовсім не хабар, а така собі "позика-допомога" від комерсанта. Вочевидь, кмітливості та винахідливості деяким представникам нашої поліції не позичати. 

 

"Щороку міська рада Кривого Рогу виділяє мільйони гривень патрульній поліції на пальне, обладнання, спорядження, задля якісної роботи, - коментує ситуацію колишній депутат міської ради Микола Колесник. - Але після сьогоднішньої операції складається враження, що криворізька патрульна поліція сама може надавати кошти до бюджету міста. Затримання на вимаганні і отриманні хабара, мічені купюри, "прослушка", "наружка", 40 000 гривень за безперешкодне пересування вантажівок з товаром (попередня версія). А ми дивуємося, чому ж ніхто не ловить розповсюджувачів наркотиків та грабіжників?" 

 

Тим часом, розслідування справи про хабарництво старшого інспектора відділу безпеки дорожного руху триває. Сподіваємось на офіційні коментарі керівництва патрульної поліції та правоохоронних органів, які здійснили затримання.

 

Фото Олексія Таймурзіна.

.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: