Invictus Games 2020. До української збірної потрапив незламний криворіжець Василь Стуженко

КОНКУРС
17.10.19 - 13:05

Сьогодні на офіційному сайті "Ігор Нескорених" оголосили імена українських військових та ветеранів, які представлятимуть збірну України на Invictus Games The Hague 2020. До команди увійшов один криворіжець.

До складу збірної увійшов ветеран ЗСУ Василь Стуженко з Кривого Рогу. Також до 20-ки увійшли спортсмени зі Львова, Києва, Луцька, Харкова, Рівненської області, Одеси та області, Черкас, Чернівецької, Хмельницької областей та Закарпаття.

 

Як ми вже писали, цього року українську команду обирала спеціально створена комісія під головуванням Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, до складу якої увійшли представники Міністерство у справах ветеранів, БФ «Повернись живим», ветеранських організацій, добровольчих формувань та громадянського суспільства.

 

Відбір відбувався відповідно до нових критеріїв, переданих Україні міжнародної Фундацією «Ігор Нескорених», за підсумками кількох етапів відбору (спортивні тестування, Національні «Ігри Нескорених»), анкетування, розгляду поданих учасником документів, а також особистих інтерв’ю з психологом.

 

Фото з відкритих джерел.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: