Історична перемога! Молодіжна збірна України вперше у фіналі Чемпіонату світу з футболу

ГОРДІСТЬ
11.06.19 - 20:55

Уперше в історії! Молодіжна збірна України здобула перемогу над командою з Італії у півфіналі Чемпіонату світу з футболу серед команд віком до 20 років. Матч завершився з рахунком 1:0.

Переможний гол українці забили на 65-й хвилині: простріл Юхима Коноплі з правого флангу точним ударом завершив Сергій Булеца. - ВВС Україна.

Цей гол став для нього вже третім на світовій першості, яка триває у Польщі.

Через видалення Дениса Попова, останні хвилини поєдинку українці догравали в меншості, але все ж змогли втримати переможний результат.

 

Для криворізьких уболівальників ця перемога прикметна ще й тим, що у складі збірної грає криворіжець Данило Бескоровайний, вихованець ДЮСШ № 1 "Кривбас-84".

 

Сьогоднішня перемога над італійцями забезпечила українцям місце у фіналі чемпіонату, де вони зійдуться з переможцем матчу Еквадор - Південна Корея.

Для української молодіжки це історичне досягнення: до цього "синьо-жовтим" ще ніколи не вдавалося дійти у світовій першості так далеко.

 

Команда Олександра Петракова у груповому турнірі Мундіалю випередила США, Нігерію та Катар, а у плей-офф пройшла Панаму і Колумбію. Італія в групі грала з Японією, Еквадором та Мексикою. В 1/8 фіналу підопічні Паоло Ніколато перемогли Польщу, а у чвертьфіналі – Малі.

 

У стартовому складі збірної України вийшов Андрій Лунін, який прибув чартерним рейсом після поєдинку національної команди проти Люксембургу.

Також встиг відновитись Денис Попов – найкращий бомбардир нашої команди, який травмувався у матчі з Колумбією.

А от Георгій Цітаішвілі не міг допомогти своїй команді через перебір карток.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: