Із Днем знань! Криворізькі школи відкрили двері для 60 тисяч учнів. Фоторепортаж

СВЯТО
01.09.21 - 9:08

Сьогодні 60 тисяч криворізьких школяриків уперше після літніх канікул сядуть за парти початкових шкіл, ліцеїв та гімназій. До освітніх закладів набувати знань прийшли близько 6,5 тисячі першачків. 

На радість дітям і батькам, сприятлива епідемічна ситуація в нашому місті дозволяє зустріти навчальний рік у звичайному режимі. Чи проводити урочисті лінійки 1 вересня, вирішували самі навчальні заклади. 

 

Урочистою лінійкою на честь Дня знань зустріли літей у Центрально-Міському ліцеї. Тут влаштували Посвяту в ліцеїсти.

 

У святковій атмосфері учні дали Клятву ліцеїста. 11-класники вручили 8- і 10-класникам ліцейські значки. На свято Першого дзвоника завітали й почесні гості - заступник міського голови Сергій Мілютін, керівниця департаменту освіти і науки Тетяна Кріпак та голова Центрально-Міського району Катерина Мурашова.

 

Святковими лінійками та щирими привітаннями зустріли дітей й інші криворізькі школи. 

 

Усіх учнів, батьків та педагогів вітаємо з початком навчального року! Наснаги, витримки, успіхів на шляху пізнання і взаєморозуміння!

 

Довідково. Цьогоріч колектив Центрально-Міського ліцею за результатами наполегливої праці нагороджений Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» з нагоди 30-річчя Незалежності України. Учителька математики Марія Драмарецька стала переможницею міського та обласного етапів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Нагороду їй вручив заступник міського голови Сергій Мілютін. 

 

Детальніше про початок нового навчального року у нашому місті ми розповідали тут.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: