К. Павлов: Лікарні Кривого Рогу отримують найсучасніші апарати ШВЛ, які будуть працювати багато років

ВАЖЛИВО
27.05.20 - 9:37

Медики 5-ї лікарні отримали обладнання експертного класу.

5 лікарня, яка в умовах пандемії визначена як місце обсервації для контактних хворих на Covid-19, отримала апарат ШВЛ для операційного блоку. Це допомога криворізьких депутатів обласного рівня. Це вже третій апарат у лікарні.

 

«Лікарні Кривого Рогу отримують обладнання експертного класу, розраховане на довгі роки служби. Воно необхідне не тільки в умовах боротьби з коронавірусом, а й при наданні допомоги іншим хворим. Працюємо над забезпеченням лікарень на перспективу. Так лікарні міста отримають і апарати наступного покоління – так званого інтелектуального рівня», – підкреслив Костянтин Павлов.

 

Місто акумулює ресурси всіх рівнів для підтримки та забезпечення медичної галузі Кривого Рогу в складних умовах пандемії COVID-19. Вчора було передано до 11-ї та 17-ї лікарень два апарати ШВЛ, які можна застосовувати не лише для лікування інфікованих коронавірусом, а й для надання кваліфікованої допомоги іншим хворим в умовах реанімації, при анестезіології та для загального знеболювання.

 

Раніше з міського бюджету виділили кошти на придбання апаратів ШВЛ – 24 штуки експертного класу (17 мільйонів 24 тисяч гривень) та 10 апаратів ШВЛ експертного класу інтелектуального рівня – це 17 мільйонів гривень. Зараз в місті лікарні забезпечені 105-ма апаратами ШВЛ, що на цей момент повністю задовольняє потреби.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: