К. Павлов: Незважаючи на карантин, необхідно в школах виконати максимальну кількість ремонтів - дітям має бути комфортно

БЛАГОУСТРІЙ
13.07.20 - 13:59

Від початку року у 150 освітніх закладах Кривого Рогу, незважаючи на карантин, проводять капітальні та поточні ремонти. У восьми закладах капремонти вже виконані. Більшість - на завершальному етапі.   

Наразі, у  школах №№46 та 125 Покровського району тривають капітальні ремонти спортивних залів. Виїзну робочу нараду в школах провів радник міського голови  Костянтин Павлов.

 

«Зараз оновлюємо дитячі дошкільні заклади, капітально ремонтуємо школи та створюємо комфортні умови для проведення занять з фізичного виховання школярів. Це інвестиція в розвиток наших дітей, їхнє здоров’я», - зазначив Костянтин Павлов.  

 

Так, у спортивному залі школи №46 відновили вентиляційну систему, замінили вікна на енергозберігальні, встановили нові імпортні батареї та економні лампи в залі та роздягальнях. Також настелили спеціальне спортивне покриття на підлогу. Будівельники вийшли вже на фінішну пряму і об’єкт мають здати до 1-го вересня.

У  спортзалі школи №125 будівельники відремонтували стіни, стелю, модернізували освітлення та замінили вікна на пластикові енергозберігальні. Встановили нові радіатори. До початку нового навчального року всі роботи будуть виконані.

 

«Залишається замінити підлогу у спортзалі. Ми розуміємо, що насамперед слід відремонтувати стіни і стелю, але й підлога потрібна нова. Я особисто проконтролюю, щоб управління освіти та науки запланувало в найкоротший термін ремонт підлоги спортзалу школи №125, тому що сучасні шкільні спортзали мають бути не тільки світлі та забезпечені спортивним інвентарем, а також із спеціальним покриттям на підлозі, призначеним для регулярних та інтенсивних навантажень», - підкреслив К. Павлов.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: