"Капітальні ремонти криворізьких шкіл та комфорт учнів - пріоритет міської влади", - Костянтин Павлов

ВАЖЛИВО
03.12.20 - 14:48

У гімназії №46 Покровського району завершили капітальний ремонт спортивного залу: відновили вентиляційну систему, замінили вікна на енергозберігальні, встановили нові імпортні батареї та економні лампи в залі та роздягальнях, настелили спеціальне покриття на підлогу, призначене для регулярних та інтенсивних навантажень. На завершальному етапі - ремонт роздягалень та кімнати для спортінвентарю.

Робочу нараду з ремонтів навчальних закладів провів член виконкому міської ради Костянтин Павлов.

 

 

«Місто й надалі продовжуватиме модернізувати школи. Комфортні умови для навчання дітей та роботи вчителів криворізьких шкіл були, є і будуть пріоритетом міської влади. Для підвищення енергоефективності в будівлях освітніх закладів будемо продовжувати встановлювати індивідуальні пункти обігріву, замінювати вікна на енергозберігальні, капітально ремонтувати їдальні та харчоблоки. Для створення комфортних умов для школярів відремонтуємо актові та шкільні спортивні зали. Тільки за останній час оновлено 42 актових і спортивних зали. Робота триває. Комфортні умови повинні бути як у залі, так і у роздягальні. Всі заняття та змагання, що проходитимуть у відремонтованому спортзалі, будуть цікавими, а уроки з фізичної культури будуть хлопцям та дівчатам в радість. Бажаю учням гімназії досягти високих результатів не тільки на районному та обласному рівнях, але й на всеукраїнському!» - підкреслив Костянтин Павлов.

 

 

У Кривому Розі в загальноосвітніх закладах проводять капітальні та поточні ремонти. З початку 2020 року, коштом міського бюджету відремонтували 80 шкіл. У 61 закладі провели поточні, а у 19 - капітальні ремонти.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: